Publicat de: ankisha | 20/07/2009

Zic si eu…

Dintre toate rahaturile pentru care platesc jumate’ din salariul brut, cred ca cel mai tare ma enerveaza faptul ca trebuie sa ii recompensez pe niste oameni care nu produc nimic, doar procreaza. Pac copilul, pac banii. Cred ca oamenii astia cu asta se ocupa, si cred ca toata lumea stie la ce categorie de oameni ma refer. Pai e corect asa ceva? Sa toarne piranda 15 copii si eu sa trebuiasca sa platesc pentru asta? Nu e corect. Trebuie luate masuri in privinta asta. Sa primesti alocatie doar pentru primii doi copii. Daca vrei sa faci 15, trebuie sa ti-i intretii singur. Sa vad eu atunci cate femei mai fac copii cu nemiluia. O parte din banii salvati ar putea fi folositi pentru a imparti prezervative in satre si in diverse catune uitate de lume. Pentru ca inca mai sper ca Romania nu va deveni Rromania!


Răspunsuri

  1. Acest post are caracter antisemit.
    La urmatorul te duci la pushcarie.

  2. De ce, se autosesizeaza politia? :))

  3. un antisemit este o persoana care are o atitudine ostila fata de evrei, nu de rromi!
    cei care au o atitudine ostila fata de rromi se numesc oameni normali. :))

  4. Speranta moare ultima :))

  5. Scuze pentru treaba cu antisemitismul. Recunosc ca de multe ori folosesc cuvinte care nu stiu ce inseamna. Oare o sa ma iertati vreodata ?

  6. Dar despre cele care fac copii si ii lasa in plasament ce sa mai zicem? In acest caz e mai rau, nici macar nu se mai sinchisesc sa aiba grija de ei, nasc si ii duc sa aiba grija statul de ei. Eu as fi de acord chiar cu sterilizarea acestor femei al caror scop unic in viata este nascut copii pe banda rulanta, copii de care trebuie sa avem noi toti grija.

  7. Trebuie sa avem in considerare si faptul ca acele femei nici macar nu stiu ca exista mijloace de contraceptie. Dar deh, daca biserica spune ca educatia sexuala este un pacat si ele sunt credincioase… Macar pentru ele copiii nu reprezinta o afecere, asta e de apreciat.


Lasă un comentariu

Categorii